iPhone repareren Breda

iPhone reparatie is een duurzame keus

Twijfel je nog over het aanschaffen van een nieuwe telefoon of een iPhone reparatie? Niet doen. Door je defecte toestel weg te gooien en een nieuw exemplaar aan te schaffen draag je bij aan een toenemende elektronische afvalberg. Smartphonetoestellen zijn namelijk moeilijk recyclebaar. Dit komt omdat de verschillende onderdelen op een bepaalde systematische manier verwijderd en ingezameld moeten worden. Dit is een arbeidsintensief en kostbaar proces. Juist daarom worden defecte toestellen massaal naar derde wereldlanden verstuurd. Hier gelden minder strenge regels met betrekking tot milieu en gezondheid. De manier waarop men in deze landen met oude smartphones omgaat is dan ook buitengewoonlijk schadelijk voor mensen en zeer belastend voor het milieu.

 

Door reparatie beperk je de elektronische afvalberg

Door je telefoon te laten repareren verleng je de levensduur. Je hoeft geen nieuw toestel aan te schaffen en je bent daarom sowieso voordeliger uit. Ook hoef je het oude toestel niet weg te gooien. Hierdoor wordt de elektronische afvalberg in derde wereldlanden kleiner. Zo lever jij op jouw manier een duurzame bijdrage aan het milieu. Daarbij komt ook nog eens dat veel mankementen heel gemakkelijk te repareren zijn. Of het nu gaat om het vervangen van accu’s, het uitbreiden van een geheugen of het herstellen van een gebroken scherm.

 

Kies voor de toekomst van onze planeet: laat je iPhone repareren

Ben je overtuigd en wil je jouw iPhone laten repareren? Bij www.gsmreparatieplaza.nl

zijn wij je je graag van dienst. Wij kunnen vrijwel alle reparaties uitvoeren en doen dit op een milieuvriendelijke manier. Bovendien gebruiken we alleen duurzame onderdelen van hoge kwaliteit. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat jouw iPhone na onze reparatie weer zo goed als nieuw is.

 

 

 

Samsung scherm reparatie is weer mogelijk

Enige tijd geleden was er veel te doen over Samsung scherm reparatie. De aanleiding van deze onrust was een uitzending van het consumentenprogramma ‘Kassa’. In deze uitzending  bleek dat er een groot tekort aan Galaxy S7 Edge schermen was. Als gevolg hiervan konden smartphone reparateurs de kapotte schermen van dit specifieke model niet vervangen. Heel vervelend natuurlijk. Denk je eens in: je hebt net een mooie Samsung aangeschaft en helaas is het scherm kapot. Dan is jouw toestel volkomen onbruikbaar geworden. In het VARA-programma deden veel klanten dan ook hun beklag.

 

Tijdelijk niet voldoende schermen voor reparatie Galaxy S7 Edge

Het gebrek aan schermen was helaas niet het enige waar men van baalde. De gedupeerden kregen namelijk een nogal halfslachtige oplossing voorgeschoteld. Zo kon men tegen het gereduceerde tarief van € 420 een nieuwe Galaxy S7 Edge aanschaffen. Ook kon men ervoor kiezen om zestig euro onderzoekskosten te betalen en de smartphone niet gerepareerd retour te ontvangen. Een derde mogelijkheid was om de smartphone kosteloos bij de reparateur achter te laten. Met andere woorden: de gedupeerden konden zelf opdraaien voor de kosten van een probleem waarvoor zij niet verantwoordelijk waren.

 

Inmiddels is de voorraad weer aangevuld

Het programma deed veel stof opwaaien en een reactie van Samsung kon dan ook niet uitblijven. De leverancier heeft laten weten dat het ging om een tijdelijk tekort aan OCTA-schermen. Ook is de voorraad inmiddels weer aangevuld.

 

Laat het scherm van je Galaxy S7 repareren

Heb je een Samsung Galaxy S7 Edge en is je scherm kapot? Dan is de kans groot dat dit probleem eerder niet verholpen kon worden. Gelukkig is dit nu gewoon weer mogelijk. Bij www.gsmreraparatieplaza.nl zijn wij je graag van dienst. Ook voor andere reparaties aan je smartphone kun je altijd bij ons terecht.

 

 

 

Telefoon reparatie in Breda goedkoper dan ooit

Zoek je een aanbieder van telefoonreparatie in Breda? Dan kun je nu stoppen met zoeken. Wij van www.iphonereparatieplaza.nl zijn je namelijk graag van dienst. Als je telefoon kapot is wil je hem natuurlijk niet heel lang kwijt zijn. Je hebt hem immers echt nodig. Gelukkig profiteer je bij ons van een razendsnelle reparatieservice. Meestal kun je dezelfde dag nog bij ons terecht en de meeste reparaties zijn zelfs binnen 20 minuten klaar. Heb je geen tijd om naar Breda te komen? Geen probleem, wij halen je telefoon gratis op en leveren hem gerepareerd weer bij jou af. Kun je echt niet zonder je telefoon? Dan komen wij bij jou langs om de telefoon ter plekke te repareren.

 

Repareren is vaak de goedkoopste optie

Is je iPhone defect en vraag je je af of een reparatie wel zin heeft? Kom gerust eens bij ons langs. De kans is namelijk groot dat wij jouw toestel tegen een voordelig tarief gewoon kunnen herstellen. Repareren is dus sowieso goedkoper dan een nieuw model aanschaffen.

 

Draag bij aan een beter milieu

Wist je dat repareren ook veel beter is voor het milieu? Voor het recyclen van smartphones gelden namelijk veel regels. Daarom wordt het gros van de telefoons naar derde wereldlanden verscheept. In deze landen houd men weinig rekening met de gevaren voor het milieu en de volksgezondheid. Wil je hier niet medeverantwoordelijk voor zijn? Gooi je telefoon dan niet weg en laat hem repareren.

 

Altijd garantie op de reparatie

De reparatie van je iPhone verlengt de levensduur van het toestel. Natuurlijk moet deze reparatie dan wel op een goede manier worden uitgevoerd. Bij www.iphonereparatieplaza.nl kunnen we dit als geen ander. Onze medewerkers zijn heel vakkundig en gebruiken alleen onderdelen van de allerbeste kwaliteit. Bovendien krijg je bij ons altijd garantie op de reparatie.

 

 

 

iPhone 6 scherm reparatie nodig?

Zoek je een aanbieder voor jouw iPhone 6 scherm reparatie? Zoek dan niet verder. Bij www.iphonereparatieplaza.nl zijn we gespecialiseerd in alle mogelijke iPhone reparaties. Is het scherm van jouw iPhone defect? Blijf dan niet door lopen met een kapot scherm en kom langs in onze winkel. Naast een degelijke reparatie profiteer je bij ons van nog veel meer voordelen:

  • Onderdelen van hoge kwaliteit.
  • Altijd een snelle service.
  • Transparante tarieven.

 

Onderdelen van hoge kwaliteit

Een goede schermreparatie verlengt de levensduur van je iPhone. Je hoeft dan immers geen geld uit te geven aan een dure nieuwe iPhone. Om ervoor te zorgen dat jij zo lang mogelijk plezier hebt van je iPhone hebt, werken wij alleen met onderdelen van de beste kwaliteit. Ook krijg je altijd garantie op de reparatie. Je kunt er dus op vertrouwen dat de reparatie goed word uitgevoerd.

 

Altijd een snelle service

Bij ons profiteer je van een snelle service. Als je in onze winkel langskomt kunnen wij je telefoon in de meeste gevallen al binnen 20 minuten repareren. Heb je geen tijd om naar ons toe te komen? Dat is voor ons geen enkel probleem. Als je het wilt kunnen wij jouw toestel gratis en voor niets bij jou op komen halen. Zodra we het scherm gerepareerd hebben brengen we hem dan, eveneens gratis, weer bij jou langs. Kost dit teveel tijd? Dan komen wij graag bij jou langs om het scherm van je iPhone op locatie te komen repareren.

 

Transparante tarieven

Niemand vindt het prettig om achteraf geconfronteerd te worden met extra kosten voor reparatiewerkzaamheden. Daarom hanteren wij heldere tarieven. Op onze website vind je een uitgebreid overzicht van onze prijzen voor schermreparaties. Op die manier weet je altijd precies waar je aan toe bent.

Nieuw toestel kopen of toch liever een iPhone reparatie?

Twijfel je tussen een iPhone reparatie of de aanschaf van een nieuwe iPhone 8? Een begrijpelijk dilemma. De nieuwe iPhone wordt namelijk op 12 september gepresenteerd en zal niet lang daarna overal verkrijgbaar zijn. Tijd om eens stil te staan bij deze nieuwe telefoon.

 

Wat kunnen we van de nieuwe iPhone verwachten?

Waar de iPhone 7 weinig nieuws te brengen had belooft de nieuwe iPhone 8 een innovatief model te worden. Om te beginnen zal deze nieuwe telefoon uitgerust zijn met een geheel nieuwe behuizing. Ook zal deze iPhone over een geavanceerd oled-display beschikken. Verder zijn er op dit moment geruchten dat de nieuwe iPhone een draadloze oplaadfunctie heeft. Dus geen gedoe meer met snoeren. Ook heeft het nieuwe model wellicht geen homeknop meer en er is een speciale functie voor gezichtsherkenning.

 

Prijzen iPhone 8

De nieuwe iPhone 8 lijkt dus een flinke verbetering te zijn ten opzichte van zijn voorganger, de iPhone 7. Dit geldt overigens niet voor de prijzen. Volgens de geruchten wordt de iPhone 8 het duurste model in de geschiedenis van Apple. Het instapmodel met 64GB zou niet minder dan 1000 euro gaan kosten. De toestellen met 256GB en 528GB vallen dus nog veel duurder uit.

 

De nieuwe iPhone te duur? Kies voor reparatie

Als je een defecte smartphone hebt overweeg je wellicht de aanschaf van de nieuwe iPhone 8. We kunnen ons echter goed voorstellen dat de hoge prijzen toch een beetje teveel van het goede zijn. Gelukkig is er altijd een goed alternatief in de vorm van reparatie. Een defecte smartphone is immers nog lang niet afgeschreven. Bij www.fixkings.nl kunnen we vrijwel elke reparatie aan jouw iPhone uitvoeren. Van het herstellen van schermen tot het vervangen van onderdelen. Meestal is dit ook nog eens heel betaalbaar. Waarom zou je dan onnodig veel geld uitgeven aan een iPhone 8?

 

 

 

 

 

 

 

 

iPhone reparatie / Samsung reparatie

Als je een nieuwe telefoon koopt wil je natuurlijk weten hoe groot de kans is dat je ooit een iPhone reparatie/ Samsung reparatie nodig hebt. In andere woorden: welke merk telefoon gaat eerder kapot? Dat hebben meer mensen zich afgevraagd. De Franse consumentenbond Que Choisir heeft daarom verschillende merken telefoons aan een valtest onderworpen. Deze valtest wordt uitgevoerd met behulp van een trommel. Deze trommel roteert, waardoor de smartphone flink wat klappen te verduren krijgt. Voor de test met de telefoons liet men de trommel vijftig rotaties maken. Dit staat ongeveer gelijk aan honderd keer vallen.

 

Hoe komt de Samsung S8 uit de test?

Uit de valtest blijkt dat de Samsung Galaxy S8 en S8+ in vergelijking met andere smartphones eerder beschadigd raken. Vooral het glas blijkt kwetsbaar. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de dunne schermranden van dit model. Heel anders verliep de test met de  iPhone 7. Dit model overleefde de volledige valtest met slechts enkele krassen en deukjes. De kans dat een Samsung S8 gerepareerd moet worden is in vergelijking met de iPhone dus relatief groot. Is dit een reden om niet voor een Samsung S8 te kiezen? Wij vinden van niet. Het blijft per slot van rekening een goede telefoon met veel bijzondere eigenschappen. Bovendien kun je je je telefoon altijd nog via www.fixkings laten repareren.

 

Reparatie goed voor je portemonnee en het milieu

Een smartphonereparatie is veel goedkoper dan je denkt en het is ook nog eens veel beter voor het milieu. Met een reparatie verleng je immers de levensduur van het toestel en hoef je deze minder snel weg te gooien. Dit betekent een kleinere elektronische afvalberg, minder natuurverontreiniging en minder gevaren voor de volksgezondheid.